210 32 31 079 info@aeee.gr

Α΄ Ελληνικη Ευαγγελικη Εκκλησια

Γενική Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων & Όροι Χρήσης

 

Ποιοι είμαστε 

Η «Ελληνική Ευαγγελική Εκκλησία Αθηνών Α’ Θρησκευτικό Νομικό Πρόσωπο», που εδρεύει στην Αθήνα στην Λ. Αμαλίας αρ. 50, εφεξής η Α΄ Ελληνική Ευαγγελική Εκκλησία, έχει στην ιδιοκτησία της την παρούσα ιστοσελίδα www.aeee.gr. Εάν έχετε ερωτήσεις ή σχόλια σχετικά με την παρούσα πολιτική προστασίας προσωπικών δεδομένων ή εάν θεωρείτε ότι δεν έχουμε ακολουθήσει τις αρχές που ορίζονται σε αυτή, παρακαλούμε να μας στείλετε email στην ηλεκτρονική διεύθυνση info@aeee.gr ή dpo@boumanlaw.eu ή να επικοινωνήσετε μαζί μας στην παρακάτω ταχυδρομική διεύθυνση: Λ. Βασ. Αμαλίας 50, Αθήνα, 105 58.

Τι είναι τα προσωπικά δεδομένα

Στα προσωπικά δεδομένα σας ανήκει κάθε πληροφορία σε χαρτί ή ηλεκτρονικό μέσο, που μπορεί να οδηγήσει, είτε απευθείας είτε συνδυαστικά με άλλες, στη μοναδική σας αναγνώριση ή στον εντοπισμό σας ως φυσικό πρόσωπο. Στην κατηγορία αυτή ανήκουν, κατά περίπτωση, στοιχεία όπως ονοματεπώνυμο, ΑΦΜ, αριθμός μητρώου κοινωνικής ασφάλισης, φυσικές και ηλεκτρονικές διευθύνσεις, αριθμοί σταθερών και κινητών τηλεφώνων, διευθύνσεις ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, αναγνωριστικά στοιχεία εξοπλισμού ή τερματικών συσκευών, υπολογιστή, έξυπνου κινητού, tablet, ιστορικό διαδικτυακών αναζητήσεών  (log files, cookies κ.λπ.), και οποιαδήποτε άλλη πληροφορία επιτρέπει τη μοναδική ταυτοποίησή σας κατά τις διατάξεις του Γενικού Κανονισμού Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων (Γ.Κ.Π.Δ. 2016/679), του νόμου 4624/2019, της εκάστοτε ισχύουσας ελληνικής νομοθεσίας καθώς και των αποφάσεων της Αρχής Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα (Α.Π.Δ.Π.Χ.).

Ποια προσωπικά δεδομένα συλλέγουμε και γιατί τα συλλέγουμε

Η  τήρηση του απορρήτου είναι σημαντική για τη Α΄ Ελληνική Ευαγγελική Εκκλησία. Για το λόγο αυτό έχουμε αναπτύξει μια Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων  που διέπει τον τρόπο συλλογής, χρήσης, κοινοποίησης, μεταβίβασης και αποθήκευσης των δεδομένων σας. Ειδικότερα, η παρούσα πολιτική περιγράφει τον τρόπο με τον οποίο η Α΄ Ελληνική Ευαγγελική Εκκλησία συλλέγει και κάνει χρήση των δεδομένων, τα οποία συλλέγει από τους χρήστες των ιστοτόπων και κάθε άλλων υπηρεσιών της. Καταβάλλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια για τη συμμόρφωση με όλους τους νόμους που ισχύουν για τη διαχείριση πληροφοριών που συλλέγονται σχετικά με εσάς και για τον λόγο αυτό σας προσκαλούμε να διαβάσετε προσεκτικά την ακόλουθη πολιτική.

Για κάθε είδους πρόσβασης στις υπηρεσίες μας η παρούσα ισχύει ανεξαρτήτως χρήσης σε υπολογιστή, κινητό τηλέφωνο, tablet, τηλεόραση ή άλλη συσκευή.

Για πόσο χρονικό διάστημα διατηρούμε τα προσωπικά δεδομένα σας

Θα διατηρήσουμε τα Προσωπικά Δεδομένα σας κατά τρόπο συνεπή με το ισχύον νομικό πλαίσιο περί προστασίας δεδομένων. Θα διατηρήσουμε τα Προσωπικά Δεδομένα σας μόνο για όσο χρονικό διάστημα είναι απαραίτητο για τους σκοπούς για τους οποίους τα επεξεργαζόμαστε ή για να συμμορφωθούμε με το νόμο. Όταν δεν είναι πλέον απαραίτητο, τα προσωπικά σας δεδομένα θα διαγραφούν ή θα ανωνυμοποιηθούν.

Τρόποι συλλογής προσωπικών δεδομένων 

Η Α΄ Ελληνική Ευαγγελική Εκκλησία συλλέγει τα προσωπικά σας δεδομένα με την αποδοχή των παρόντων όρων χρήσης από κάθε δραστηριότητα είτε διακονία, όπως:

  • Όταν επικοινωνείτε με οιονδήποτε τρόπο μαζί της.
  • Όταν συμπληρώνετε οιαδήποτε είδους αίτηση.
  • Όταν συμμετέχετε σε δραστηριότητα μέσων κοινωνικής δικτύωσης που σχετίζεται με προωθητική ενέργεια της Εκκλησίας (για παράδειγμα, όταν δηλώνετε ότι σας αρέσει ή/και όταν κοινοποιείτε μια τέτοια ενέργεια).
  • Όταν εγγράφεστε οικειοθελώς σε έντυπους ή ηλεκτρονικούς καταλόγους ώστε να λαμβάνετε έντυπα, ηλεκτρονικά ή με SMS ενημερωτικό υλικό ή/και άλλο υλικό.
  • Όταν επισκέπτεστε τις ιστοσελίδες μας μέσω των οποίων συλλέγουμε, με ρητή συγκατάθεσή σας, δια των -αρχείων- cookies πληροφορίες από την τερματική σας συσκευή, όπως η διεύθυνση πρωτοκόλλου διαδικτύου σας (IP), το λειτουργικό σύστημα που χρησιμοποιείτε, ο τύπος και η έκδοση προγράμματος περιήγησής σας (browser) κ.λπ.
  • Όταν παρακολουθείτε τις τάσεις μέσων κοινωνικών δικτύων (Social Listening): Η Εκκλησία μπορεί να αναζητά σχετικό και δημοσιευμένο περιεχόμενο στο Διαδίκτυο, και να το χρησιμοποιεί για τη βελτίωση των δραστηριοτήτων και υπηρεσιών της, την επίλυση προβλημάτων καταναλωτών και την παροχή εξατομικευμένων διαφημίσεων.

Ελαχιστοποίηση, αποθήκευση και διαγραφή των δεδομένων σας

Η Ά Ελληνική Ευαγγελική Εκκλησία θα σας ζητήσει πάντα τα ελάχιστα απαιτούμενα κατά νόμο προσωπικά σας δεδομένα για να συνδεθείτε με ηλεκτρονικές πλατφόρμες και υπηρεσίες, για να επικοινωνήσετε μέσω ιστοσελίδων με άλλους χρήστες ή για να λάβετε μέρος σε υπηρεσίες ή/και άλλες προωθητικές ενέργειες.

Μπορείτε να μας ρωτήσετε και να πληροφορηθείτε ποια δεδομένα συλλέγουμε για σας και να τα διορθώσετε ή να τα διαγράψετε, συμπληρώνοντας την σχετική αίτηση που έχουμε διαθέσιμη στην έδρα μας, εκτός εάν η διατήρησή τους επιβάλλεται από το νόμο.

Σχόλια

Όταν οι επισκέπτες αφήνουν σχόλια στον παρόντα ιστότοπο,  συλλέγουμε τα δεδομένα που εμφανίζονται στη φόρμα σχολίων, τη διεύθυνση IP και τη συμβολοσειρά του χρήστη του προγράμματος περιήγησης, για να βοηθήσουμε στην ανίχνευση ανεπιθύμητων μηνυμάτων.

Μια ανώνυμη συμβολοσειρά που ίσως δημιουργηθεί  από τη διεύθυνση του ηλεκτρονικού σας ταχυδρομείου (hash) ενδέχεται να παρασχεθεί στην υπηρεσία Gravatar. Η πολιτική απορρήτου της υπηρεσίας Gravatar διατίθεται στον ακόλουθο  σύνδεσμο: https://automattic.com/privacy/.

(Μόνο κατόπιν εγκρίσεως του σχολίου σας, η εικόνα προφίλ είναι ορατή στο κοινό.)

Media

Εάν επιθυμείτε να  μεταφορφώσετε εικόνες στον παρόντα ιστότοπο, προτείνουμε να αποφύγετε την ενσωμάτωση δεδομένων τοποθεσίας (EXIF GPS). Οι επισκέπτες του ιστοτόπου μπορούν να πραγματοποιήσουν λήψη και εξαγωγή οποιωνδήποτε δεδομένων τοποθεσίας από τις εν λόγω εικόνες.

Φόρμες επικοινωνίας

Η φόρμα επικοινωνίας μας δεν αποθηκεύει δεδομένα και τα στοιχεία ανάλυσης είναι ανώνυμα.

Τα δεδομένα που συλλέγονται (ενδεικτικά και όχι περιοριστικά) είναι: 

  • Διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (e-mail address).
  • Διεύθυνση Internet Protocol (IP address).
  • Τύπος δικτύου (Network Type).
  • Όνομα Υπολογιστή (Host Name).
  • Θύρα (Port).
  • Ημερομηνία και ώρα πρόσβασης στον ιστότοπο.
  • Γενικές πληροφορίες αναφορικά με τη διάρκεια και είδος χρήσης της συσκευής.
  • Δεδομένα και πληροφορίες που σχετίζονται με τον τρόπο που χρησιμοποιούνται οι υπηρεσίες μας κατά τη καταχώρηση αιτημάτων σας.
  • Ονοματεπώνυμο.
  • Προτίμηση γλώσσας.
  • Διεύθυνση (οδός, Τ.Κ., πόλη, δήμος, χώρα).
  • Αριθμός κινητού τηλεφώνου.

Cookies

Σύμφωνα με την Ευρωπαϊκή Οδηγία E-Privacy 2009/136/ΣΕ και τις από 25.2.2020 οι Οδηγίες της Α.Π.Δ.Π.Χ., η ιστοσελίδα μας αποδέχεται τη χρήση των «cookies». Πρόκειται για διαδικτυακά εργαλεία συλλογής και ανάλυσης πληροφοριών που προέρχονται από πλατφόρμες κοινωνικής δικτύωσης ή ιστοσελίδες τρίτων φορέων, προκειμένου να μετρηθεί η επισκεψιμότητα, να βελτιωθεί η λειτουργία, το περιεχόμενο και η συνολική εμφάνιση της ιστοσελίδας και εν τέλει να προσαρμοστεί στις ανάγκες των πελατών.

Για να μάθετε πώς και ποια cookies χρησιμοποιούμε, πατήστε εδώ.

Ενσωματωμένο περιεχόμενο από άλλους ιστοτόπους

Δια της ιστοσελίδας δύναται να παρέχεται η δυνατότητα στους χρήστες να διοδεύονται μέσω ειδικών συνδέσμων (links, hyperlinks, banners) σε δικτυακούς τόπους (web-sites) τρίτων, το περιεχόμενο των οποίων διαμορφώνεται με αποκλειστική ευθύνη των προσώπων αυτών. Η Α΄ Ελληνική Ευαγγελική Εκκλησία Αθηνών δεν εγγυάται τη διαθεσιμότητά τους και δεν ευθύνεται για το περιεχόμενο, την ορθότητα, νομιμότητα, πληρότητα, επικαιρότητα και ακρίβεια των πληροφοριών ούτε για την ποιότητα και τις ιδιότητες των προϊόντων ή υπηρεσιών, τα οποία διατίθενται από τα πρόσωπα αυτά μέσω των ανωτέρω διαδικτυακών τόπων.

Για σφάλματα ή κακή λειτουργία των ιστοσελίδων των τρίτων, καθώς και για οποιαδήποτε ζημία των χρηστών από την πρόσβαση και χρήση των παρεχομένων μέσω αυτών πληροφοριών, υπηρεσιών και προϊόντων η Α΄ Ελληνική Ευαγγελική Εκκλησία δεν φέρει καμία ευθύνη.

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Η Παρούσα πολιτική καλύπτει μόνο τις δραστηριότητες της παρούσας. Για περισσότερες πληροφορίες για τις πρακτικές απορρήτου ή άλλες αντίστοιχες τυχόν τρίτων, προτείνουμε να ανατρέξτε στις αντίστοιχες σελίδες.

Σε κάθε περίπτωση συνιστάται η λήψη εφαρμογών, σύνδεση και επικοινωνία μόνο με αξιόπιστους τρίτους.

Αναλυτικά στοιχεία

Συλλέγουμε προσωπικές και ανώνυμες πληροφορίες. Μέσω της στατιστικής επεξεργασίας τα ανώνυμα αυτά δεδομένα μας επιτρέπουν να βελτιώσουμε της δραστηριότητές μας.

Το Google Analytics είναι μια υπηρεσία ανάλυσης ιστού που προσφέρεται από την Google LLC για να παρακολουθεί και να αναφέρει την επισκεψιμότητα του εκάστοτε  ιστοτόπου. Η Google χρησιμοποιεί τα δεδομένα που συλλέγονται για την παρακολούθηση της χρήσης της ιστοσελίδας μας. Αυτά τα δεδομένα μοιράζονται με άλλες υπηρεσίες της Google LLC.

Μπορείτε να εξαιρεθείτε από την Υπηρεσία της Google Analytics εγκαθιστώντας το πρόσθετο περιήγησης εξαίρεσης της. Το πρόσθετο εμποδίζει το JavaScript της Google Analytics (ga.js, analytics.js και dc.js) να μοιράζεται πληροφορίες με τη Google Analytics σχετικά με τη δραστηριότητα της επισκεψιμότητάς σας.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις πολιτικές της Google LLC επισκεφθείτε την ιστοσελίδα  https://policies.google.com/privacy?hl=en.

Με τη συγκατάθεσή σας, δύναται να ενεργοποιηθούν οι υπηρεσίες γεωεντοπισμού στην εφαρμογή που βρίσκεται εγκατεστημένη στο smartphone, touchpad ή άλλης συμβατής συσκευής που χρησιμοποιείτε. Οι υπηρεσίες γεωεντοπισμού δίνουν τη δυνατότητα στο χρήστη, να ενεργοποιεί αυτόματα την εφαρμογή με κριτήριο την απόστασή του από τον χώρο που θα επιλέξει, ώστε να ενεργοποιούνται με τη σειρά τους οι προεπιλεγμένες και διασυνδεμένες με το Connexoon οικιακές συσκευές του χρήστη. Ο απαραίτητος εξοπλισμός για την παροχή των υπηρεσιών αυτών συνήθως συνίσταται σε μία συσκευή γεωεντοπισμού, που περιλαμβάνει η κάρτα SIM για τη σύνδεση με το δίκτυο της κινητής τηλεφωνίας του χρήστη ή/και  δυνατότητα σύνδεσης στο διαδίκτυο μέσω Wi-Fi ή/και σύστημα γεωγραφικού προσδιορισμού θέσης (GPS).

Ασφάλεια δεδομένων

Η ασφάλεια των δεδομένων σας είναι σημαντική για εμάς, ωστόσο καμία μέθοδος μετάδοσης μέσω του Διαδικτύου ή/και μέθοδος ηλεκτρονικής αποθήκευσης δεν είναι απόλυτα ασφαλής. Παρόλο που προσπαθούμε να χρησιμοποιήσουμε εμπορικά αποδεκτά μέσα για την προστασία των προσωπικών σας δεδομένων, δε μπορούμε να εγγυηθούμε την απόλυτη ασφάλεια.

Σε κάθε περίπτωση, λαμβάνουμε τα κατάλληλα τεχνικά και οργανωτικά μέτρα ώστε να διασφαλίσουμε την εμπιστευτικότητα, ακεραιότητα και διαθεσιμότητα των δεδομένων σας. Στόχος μας είναι να διασφαλίζουμε ότι οι προσωπικές σας πληροφορίες μεταφέρονται, αποθηκεύονται και υπόκεινται σε επεξεργασία,  σύμφωνα με τα κατάλληλα διεθνή πρότυπα και διαδικασίες ασφαλείας όπως αυτά εκάστοτε ορίζονται από το Νόμο. Στην Α΄ Ε. Ε. Εκκλησία διαθέτουμε εκπαιδευμένο και υπεύθυνο προσωπικό και Υπεύθυνο Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων (Data Protection Officer) ενώ αναγνωρίζουμε τη σημασία της προστασίας της ιδιωτικότητας και όλων των προσωπικών σας πληροφοριών. Για το σκοπό αυτό διαθέτουμε κατάλληλες πολιτικές ασφαλείας και χρησιμοποιούμε τα κατάλληλα τεχνικά και επιχειρησιακά εργαλεία, όπως ανωνυμοποίηση, ψευδωνυμοποίηση, κρυπτογράφηση δεδομένων, tokenisation, χρήση firewalls, καθιέρωση επιπέδων πρόσβασης, εξουσιοδοτημένοι υπάλληλοι, εκπαίδευση προσωπικού, περιοδικοί έλεγχοι και συμμόρφωση προς διεθνή πρότυπα ασφάλειας. Όποιος συνεργάτης μας έχει πρόσβαση στις παραπάνω πληροφορίες, τις χρησιμοποιεί για να εξυπηρετήσει αποκλειστικά τους παραπάνω σκοπούς. Μοιραζόμαστε τις πληροφορίες που μας δίνετε αποκλειστικά με τους τρόπους που περιγράφονται στην παρούσα Πολιτική και σύμφωνα με τη ρητή και ειδική συγκατάθεσή σας ανά τύπο επεξεργασίας την οποία μπορείτε οποτεδήποτε και ελεύθερα να ανακαλέσετε.

Ποια δικαιώματα έχετε στα δεδομένα σας

Η Εκκλησία και το εκπαιδευμένο προσωπικό της εφαρμόζει τις Αρχές Επεξεργασίας του Γ.Κ.Π.Δ. 2016/679 συνεπώς εάν έχετε λογαριασμό σε αυτόν τον ιστότοπο ή έχετε αφήσει σχόλια, μπορείτε να ζητήσετε να λάβετε ένα εξαγόμενο αρχείο των προσωπικών δεδομένων που διατηρούμε για εσάς (δικαίωμα πρόσβασης). Μπορείτε επίσης να ζητήσετε να διορθώσουμε (δικαίωμα διόρθωσης) ή να διαγράψουμε (δικαίωμα στη λήθη) τα προσωπικά δεδομένα που διατηρούμε για εσάς. Αυτό δεν περιλαμβάνει δεδομένα που είμαστε υποχρεωμένοι να τηρούμε για διοικητικούς, νομικούς ή λόγους ασφαλείας. Τέλος, μπορείτε να ζητήσετε τον περιορισμό της χρήσης των δεδομένων (δικαίωμα περιορισμού επεξεργασίας) σας ή και τη μεταφορά τους σε τρίτο πρόσωπο ή φορέα (δικαίωμα φορητότητας).

Που στέλνουμε τα δεδομένα σας

Τα δεδομένα που συλλέγονται δεν αποστέλλονται σε τρίτα πρόσωπα παρά μόνο εάν πρόκειται για εκτέλεση  συμβάσεων εργασίας ή συνεργασίας.

Τα σχόλια επισκεπτών μπορούν να ελέγχονται μέσω αυτοματοποιημένης υπηρεσίας ανίχνευσης ανεπιθύμητων μηνυμάτων.

Όροι χρήσης 

Η αναζήτηση πληροφοριών ή η χρήση του παρόντος διαδικτυακού τόπου, προϋποθέτει την πλήρη αποδοχή των γενικών όρων όπως αυτοί ορίζονται στην παρούσα.

Παρακαλούμε όπως διαβάσετε με προσοχή τους κάτωθι όρους και προϋποθέσεις χρήσης της παρούσας ιστοσελίδας. Κάθε φορά που κάνετε χρήση της, συμφωνείτε ότι αποδέχεστε πλήρως και χωρίς καμία επιφύλαξη τους όρους και τις προϋποθέσεις χρήσης που περιλαμβάνονται στο παρόν κείμενο και δεσμεύεστε προς συμμόρφωση με αυτούς. Σε περίπτωση που ο επισκέπτης/ χρήστης δεν συμφωνεί με τους όρους χρήσης της παρούσας, οφείλει να μην κάνει χρήση του περιεχομένου του διαδικτυακού τόπου.

 Η Α΄ Ελληνική Ευαγγελική Εκκλησία δύναται να διακόψει προσωρινά ή οριστικά τη λειτουργία της ιστοσελίδας για οποιονδήποτε λόγο και οποιαδήποτε στιγμή. 

Σε περίπτωση κατά την οποία η χρήση οποιασδήποτε υπηρεσίας της διέπεται από ειδικότερους όρους χρήσης, οι όροι αυτοί θα ισχύουν από κοινού με τους παρόντες όρους. Σε περίπτωση σύγκρουσης, υπερισχύουν οι ειδικότεροι όροι χρήσης κάθε υπηρεσίας. 

Δικαιώματα πνευματικής ιδιοκτησίας (copyrights)

Η παρούσα ιστοσελίδα, καθώς και οι πληροφορίες που περιέχονται σε αυτή, που -ενδεικτικά και όχι περιοριστικά- περιλαμβάνει: κείμενα, γραφικά, εικόνες, φωτογραφίες, σχέδια, video, ήχους, προγράμματα, πηγαίο κώδικα, ειδήσεις, άρθρα, πληροφορίες, δεδομένα, σχεδιαγράμματα, απεικονίσεις, εμπορικά σήματα, διακριτικά γνωρίσματα, ονόματα, λογότυπα, ονομασίες προϊόντων, ονόματα εταιρειών κ.λπ. εκτός των ρητά αναφερόμενων εξαιρέσεων (πνευματικά δικαιώματα τρίτων), προστατεύονται από δικαιώματα πνευματικής ιδιοκτησίας και ανήκουν στην ιδιοκτησία της  Α΄ Ελληνικής Ευαγγελικής Εκκλησίας  ή στους προμηθευτές του περιεχομένου της. Συνεπώς, όλα τα δικαιώματα επιφυλάσσονται και προστατεύονται από το ισχύον εθνικό, κοινοτικό και διεθνές δίκαιο.

Πληροφορίες που δεν περιέχονται σε «αρχείο τηλεφόρτωσης (download file)» δεν προορίζονται για εκτύπωση ή αναπαραγωγή, εν μέρει ή συνολικά, με οποιονδήποτε τρόπο. Το περιεχόμενο του ιστοτόπου διατίθεται στους επισκέπτες της  αυστηρά για προσωπική και όχι για εμπορική ή κερδοσκοπική χρήση. 

Πληροφορίες που περιέχονται στο αρχείο τηλεφόρτωσης μπορούν να εκτυπωθούν ή να χρησιμοποιηθούν για εσωτερικούς, πληροφοριακούς, ή άλλους μη εμπορικούς σκοπούς.

Επιφυλασσόμαστε του δικαιώματος μας να ανακαλέσουμε την εξουσιοδότηση αυτή,  ανά πάσα στιγμή κατόπιν ειδοποίησης, η οποία θα αποσταλεί ατομικά ή θα δοθεί στην παρούσα ιστοσελίδα.

Εμπορικά σήματα (trademarks)

Τα εμπορικά σήματα και όλη η σήμανση της  Α΄ Ελληνικής Ευαγγελικής Εκκλησίας, οι  εικονογραφήσεις, εικόνες και λογότυπα που αναφέρονται στην παρούσα ιστοσελίδα, καταχωρημένα ή μη, είναι και θα παραμείνουν στην αποκλειστική ιδιοκτησία της και δύνανται να αναπαραχθούν μόνο κατόπιν έγκρισης των ιδιοκτητών τους. Η πρόσβασή σας σε αυτόν τον ιστοτόπο δεν θα ερμηνεύεται ως παραχώρηση, εμμέσως ή άλλως, οποιασδήποτε άδειας ή δικαιώματος χρήσης οιωνδήποτε εμπορικών επωνυμιών, εμπορικών σημάτων, λογότυπων και εικόνων που εμφανίζονται σε αυτόν τον ιστότοπο χωρίς την προηγούμενη έγγραφη συναίνεση του διοικητικού οργάνου της  Α΄ Ελληνικής Ευαγγελικής Εκκλησίας.  Συνολική ή μερική αναπαραγωγή, τροποποίηση ή χρήση των εν λόγω εμπορικών σημάτων, εικονογραφήσεων, εικόνων και λογοτύπων για οποιονδήποτε λόγο και με οποιοδήποτε μέσο, χωρίς την προηγούμενη ρητή έγκριση της απαγορεύεται αυστηρά εκτός από την περίπτωση δημιουργίας ενός υπερκείμενου συνδέσμου στην ιστοσελίδα μας όπως ρητά αναφέρεται στο παρόν.

Λοιπά δικαιώματα πνευματικής ιδιοκτησίας

Οποιοδήποτε προϊόν, διεργασία ή τεχνολογία περιγράφεται στην παρούσα ιστοσελίδα μπορεί να υπόκειται σε λοιπά δικαιώματα Πνευματικής Ιδιοκτησίας που επιφυλάσσονται από εμάς ή τρίτους. Δια της παρούσας δεν εκχωρούνται δικαιώματα χρήσης των Δικαιωμάτων Πνευματικής Ιδιοκτησίας.

Δήλωση Αποποίησης Ευθύνης

Καταβάλλουμε κάθε προσπάθεια να σας παρέχουμε ακριβείς, πλήρεις και τρέχουσες πληροφορίες.

Επιφυλασσόμαστε του δικαιώματος να ενημερώσουμε ή τροποποιήσουμε τυχόν πληροφορίες της παρούσας χωρίς προηγούμενη ειδοποίηση.

Ωστόσο, δεν μπορούμε να διασφαλίσουμε ότι οι πληροφορίες της παρούσας ιστοσελίδας συμμορφώνονται με τις τοπικές νομοθεσίες άλλων χωρών.

Η πρόσβαση και η χρήση της παρούσας ιστοσελίδας και του περιεχομένου της γίνεται με δική σας ευθύνη.

Σε καμία περίπτωση η Α΄ Ελληνική Ευαγγελική Εκκλησία  δε θεωρείται υπεύθυνη για άμεσες ή έμμεσες βλάβες που ενδέχεται να προκύψουν από την πρόσβαση στην παρούσα ιστοσελίδα ή τη χρήση των πληροφοριών που παρουσιάζει (π.χ. σφάλμα, παράλειψη, δυσχερή πρόσβαση, απώλεια δεδομένων, βλάβη, καταστροφή ή ιούς που ενδέχεται να μολύνουν τον εξοπλισμό του υπολογιστή του χρήστη). Συνεπώς, ο χρήστης συμφωνεί να χρησιμοποιήσει τις πληροφορίες αυτές με αποκλειστικά δική του ευθύνη και καλείται να προβεί σε τυχόν απαραίτητους ελέγχους.

Η Α΄ Ελληνική Ευαγγελική Εκκλησία  και οποιοσδήποτε συμβεβλημένος με αυτήν εργολάβος που σχετίζεται με τη δημιουργία, την παραγωγή ή τη διανομή οποιουδήποτε περιεχομένου αυτού του ιστοτόπου δεν φέρουν καμία ευθύνη για οποιαδήποτε άμεση, έμμεση, περιστασιακή, ειδική, επακόλουθη ή ποινική βλάβη, απώλεια κερδών, ζημία ή διακοπή επιχειρηματικών δραστηριοτήτων εξαιτίας της χρήσης ή της αδυναμίας χρήσης αυτού του ιστοτόπου.

Αυτός ο ιστότοπος και το όλο το περιεχόμενό του παρέχονται «ως έχουν», χωρίς οποιουδήποτε είδους εγγύηση, ρητή ή σιωπηρή.

Ευθύνη χρήστη

Ο χρήστης συμφωνεί και αναλαμβάνει να χρησιμοποιεί τις υπηρεσίες, τις πληροφορίες και τα δεδομένα του ιστοτόπου όπως ο νόμος προβλέπει και με βάση τους κανόνες της καλής πίστης και των συναλλακτικών ηθών. Υποχρεούται να μη χρησιμοποιεί τον ιστότοπο  για: αποστολή, δημοσίευση, αποστολή με e-mail ή μετάδοση με άλλους τρόπους οποιουδήποτε περιεχομένου που είναι παράνομο για οποιονδήποτε λόγο, προκαλεί παράνομη προσβολή και βλάβη στην Εκκλησία ή σε οποιονδήποτε τρίτο είτε προσβάλλει την εμπιστευτικότητα ή το απόρρητο πληροφοριών οποιουδήποτε προσώπου, αποστολή, δημοσίευση, αποστολή με e-mail ή μετάδοση με άλλους τρόπους οποιουδήποτε περιεχομένου που προκαλεί προσβολή των χρηστών ηθών, κοινωνικών αξιών, της ανηλικότητας κ.λπ.

Επικοινωνήστε μαζί μας

Εάν έχετε ερωτήσεις σχετικά με την παρούσα Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων επικοινωνήστε μαζί μας:

  1. Μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου: info@aeee.gr
  2. Επισκεπτόμενοι το κεφάλαιο «Επικοινωνία» της ιστοσελίδας μας: https://aeee.gr/contact/
  3. Καλώντας την γραμματεία μας: 210 32 31 079

Ισχύς Πολιτικής Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων & Όρων Χρήσης

Σε κάθε περίπτωση η Α΄ Ελληνική Ευαγγελική Εκκλησία Αθηνών διατηρεί το δικαίωμα αλλαγής των όρων προστασίας των προσωπικών δεδομένων, σύμφωνα με το εκάστοτε ισχύον σχετικό νομικό πλαίσιο. Η παρούσα πολιτική ενδέχεται να τροποποιείται και για το λόγο αυτό σας παρακαλούμε να ελέγχετε ανά διαστήματα τη σελίδα αυτή, ώστε να διασφαλίζετε πως είστε ενήμεροι για τυχόν αλλαγές. Καθίσταται σαφές ότι η χρήση της Ιστοσελίδας συνεπάγεται γνώση και αποδοχή των τυχόν τροποποιήσεων. Είναι συνεπώς σημαντικό να ελέγχετε τακτικά για τυχόν ενημερώσεις στην παρούσα πολιτική.

Η παρούσα Πολιτική υπόκειται σε περιοδική βελτίωση και αναθεώρηση χωρίς άλλη ειδοποίηση, βάσει της ισχύουσας εθνικής και κοινοτικής νομοθεσίας.

Συνεχίζοντας τη χρήση του διαδικτυακού τόπου δηλώνετε τη συμφωνία σας με την παρούσα Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων.

Ορισμοί

Στην παρούσα Πολιτική, οι ακόλουθοι όροι ερμηνεύονται ως εξής:

Υπεύθυνος Επεξεργασίας Δεδομένων είναι αυτός που καθορίζει για ποιους σκοπούς και με ποιον τρόπο υποβάλλονται σε επεξεργασία τα Προσωπικά Δεδομένα σας.

Προσωπικά Δεδομένα είναι οποιαδήποτε δεδομένα σχετίζονται άμεσα με εσάς ή επιτρέπουν την ταυτοποίησή σας, όπως για παράδειγμα το όνομά σας, ο τηλεφωνικός αριθμός σας, η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας, η γεωγραφική θέση σας, κ.λπ.

Επεξεργασία είναι η συλλογή, πρόσβαση και κάθε μορφής χρήση των Προσωπικών Δεδομένων σας.

Τελευταία Αναθεώρηση: 05/04/2021

Επικοινωνήστε μαζί μας:

Επικοινωνήστε μαζί μας μέσω της online φόρμας, του τηλεφώνου επικοινωνίας ή στείλτε μας ένα μήνυμα στο info@aeee.gr

Πώς μπορώ να βοηθήσω:

Δείτε τους τρόπους που μπορείτε να μας βοηθήσετε μέσω του παρακάτω συνδέσμου ή επικοινωνήστε μαζί μας στο finance@aeee.gr

Pin It on Pinterest